Τα κοιταζα και τα θαυμαζα αλλά δεν είχα το θάρρος να τα φτιάξω...
Τελικά το αποφάσισα και ηταν πανεύκολα.
Λίγο η εμφάνιση για πρώτη φορά με απογοητευσε αλλά έμαθα τα μυστικα!
Και η αλήθεια είναι ότι συμφέρει όταν θες ένα γλυκό
ΥΛΙΚΑ
κεικ
μαλακό βουτυρο, ή τυρι κρέμα ή μερέντα
λιωμένη κουβερτούρα ή λευκή
τρούφα ή χρωματιστή τρουφα ή οτιδήποτε που θα το διακοσμήσει και να τρώγεται
ξυλάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε το κεικ και το ενωνουμε με μαλακό βούτυρο (ή τυρι κρέμα ή μερεντα).
Το κάνουμε μια ζύμη, το πλάθουμε μπαλάκια και 30 λ στο ψυγείο
2. Βουτάμε τα ξυλάκια σε λιωμενη σοκολάτα και τα βάζουμε στα μπαλάκια
3. Τα αφήνουμε πάλι 30 λ στο ψυγείο
4. Τα βουταμε στη λιωμενη σοκολάτα και μετά σε διακοσμητικά ζαχαρωτά ή τρούφα
Αφήνουμε σε λαδόχαρτο να παγώσει η σοκολάτα και έτοιμα!!
Εμένα με ενθουσίασαν!!!!
Καλη επιτυχία!!!!
(ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ chrisovalantia@hotmail.gr)
Τελικά το αποφάσισα και ηταν πανεύκολα.
Λίγο η εμφάνιση για πρώτη φορά με απογοητευσε αλλά έμαθα τα μυστικα!
Και η αλήθεια είναι ότι συμφέρει όταν θες ένα γλυκό
ΥΛΙΚΑ
κεικ
μαλακό βουτυρο, ή τυρι κρέμα ή μερέντα
λιωμένη κουβερτούρα ή λευκή
τρούφα ή χρωματιστή τρουφα ή οτιδήποτε που θα το διακοσμήσει και να τρώγεται
ξυλάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε το κεικ και το ενωνουμε με μαλακό βούτυρο (ή τυρι κρέμα ή μερεντα).
Το κάνουμε μια ζύμη, το πλάθουμε μπαλάκια και 30 λ στο ψυγείο
2. Βουτάμε τα ξυλάκια σε λιωμενη σοκολάτα και τα βάζουμε στα μπαλάκια
3. Τα αφήνουμε πάλι 30 λ στο ψυγείο
4. Τα βουταμε στη λιωμενη σοκολάτα και μετά σε διακοσμητικά ζαχαρωτά ή τρούφα
Αφήνουμε σε λαδόχαρτο να παγώσει η σοκολάτα και έτοιμα!!
Εμένα με ενθουσίασαν!!!!
Καλη επιτυχία!!!!
(ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ chrisovalantia@hotmail.gr)
Δημοσίευση σχολίου