Ημερίδα με τίτλο "ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ"

Ημερίδα για νέους παραγωγούς-μεταποιητές την Κυριακή 15/1/2017                    
Στο πλαίσιο  της  προώθησης της ιδέας παραγωγικής ανασυγκρότησης η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα για νέους παραγωγούς- μεταποιητές.                        
Η ημερίδα με  τίτλο "ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ  ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ"
 θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα  10:00 -14:00 στην αίθουσα διαλέξεων της ΟΕΒΕΑ,
Καλαμάτας 113.
Με  θέματα:

  1. Η γεωργία ακριβείας   
  2. Οι ομάδες παραγωγών    
  3. Η βελτίωση της ποιότητας των προιόντων και των εξαγωγών τους   
  4. Σχήματα ποιότητας - πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων - καινοτόμα προϊόντα - ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου




0001


 oeba imerida afisa

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS