Ένα σεμινάριο οινογνωσίας διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τους επαγγελματίες της εστίασης σήμερα όπου έμαθαν για το κρασί και το σταφύλι απο τον Πρόεδρο των Ελλήνων Οινοχόων Ανδρέα Ματθίδη
Το Μοσχοφίλερο ήταν αυτό που δοκιμάστηκε στην αίθουσα σε συνδυασμό με τις γεύσεις που είχαν ετοιμάσει οι εστιάτορες.
Το Μοσχοφίλερο ήταν αυτό που δοκιμάστηκε στην αίθουσα σε συνδυασμό με τις γεύσεις που είχαν ετοιμάσει οι εστιάτορες.
.
Δημοσίευση σχολίου