ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ... Καλύτερο από του εμπορίου..
1 τσουρέκι πασχαλινό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1φλιτζανι τσαγιού νερό κ λίγο παραπάνω
Σταγόνες λεμόνι
3 κουτ σούπας Μερέντα
Βραστε το σιρόπι για 5 λεπτά κόψτε το τσουρέκι στην μέση σιροπιάσετε με το μισό σιρόπι βάλτε την Μερέντα μέσα κλείστε και σιροπιάσετε με το επόμενο σιρόπι από πάνω.... αφήστε στο ψυγείο για λίγο κ αποσαυστε... κλείστε σε κουτί για να μην χάνονται οι μυρωδιές του κ να παραμένει μαλακό και αφράτο..!!!κρύο τσουρέκι καυτό σιρόπι..!!!
(συνταγη απο ομαδα Χρυσοχέρες)
Δημοσίευση σχολίου