ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Διαδικτυακό σεμινάριο για τα μέλη του Φαρμακευτικού συλλόγου Αρκαδίας

 

main photo


Το διαδικτυακό σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ με θέμα: «Φαρμακείο & φορολογική διαχείριση» θα διεξαχθεί ειδικά για τα μέλη των Φ.Σ. Αιγιαλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, από τις 17:00 έως 20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι φαρμακοποιοί καλούνται να κάνουν εγκαίρως εγγραφή στο www.ideeaf.gr (για όποιους δεν την έχουν κάνει ήδη) και στη συνέχεια στο www.ideeaf.gr/forologika, προκειμένου να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος το σεμινάριο σε ζωντανή μετάδοση, μέσω της ειδικής πλατφόρμας του ΙΔΕΕΑΦ.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν στο email τους τις οδηγίες σύνδεσης και το προσωπικό link παρακολούθησης, ενώ θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους προς τον εισηγητή, μέσω γραπτού chat.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο φοροτεχνικός και συγγραφέας λογιστικών-φορολογικών βιβλίων Γιώργος Κορομηλάς, ο οποίος θα αναλύσει το πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων, ώστε ο φαρμακοποιός να εναρμονίζεται στα ισχύοντα οικονομικά πρότυπα, να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για να αναπτύσσει το φαρμακείο του χωρίς κινδύνους σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS