ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Η νέα οπτική ταυτότητα της Αδελφότητας Δημητσανιτων

Αντί προλόγου... ΑλλάΖουμε!

Στις αλλαγές, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, περιλαμβάνεται και το re-branding της οπτικής ταυτότητας της Αδελφότητας Δημητσανιτών “Γρηγόριος Έ”.

Στη νέα ταυτότητα, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση - βαρύτητα στην “Αδελφότητα Δημητσανιτών” όπου γίνεται χρήση μιας σύγχρονης γραμματοσειράς, η οποία είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονική, αποσκοπώντας στη δημιουργία μια οπτικής “γεφύρωσης” του παρελθόντος με το μέλλον.

Ο χαρακτηριστικός τίτλος “Γρηγόριος Έ” έχει πάρει θέση κάτω από την εικονογράφησή του, ώστε τα στοιχεία αυτά να συνθέτουν ένα ενιαίο σύνολο και να μας δίνουν ένα πιο “σωστά” ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Η εικονογράφηση του Πατριάρχη βασίστηκε σε μια παλαιότερη εκδοχή, πιθανόν με μελάνι, η οποία εκσυγχρονίστηκε, βάση των σχεδιαστικών τάσεων της εποχής, χρησιμοποιώντας – όμως – αυστηρούς ρυθμούς (όπως αρμόζει η περίσταση) και διατηρώντας τα κύρια στοιχεία ώστε το αποτέλεσμα να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και κατανοητό.

Το “Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών” παρέμεινε, ως η μεγαλύτερη αναγνώριση της Αδελφότητας, πλέον με την τυπογραφία που του αρμόζει: σοβαρή, επίσημη, ισχυρή.

Τέλος, προστέθηκε - διακριτικά – το έτος ίδρυσης της Αδελφότητας (1945), ώστε η σύνθεση να αποκτήσει, πέρα από την οπτική αναφορά στο παρελθόν, και την λεκτική – τυπογραφική και να αποτελέσει σημείο αναφοράς της πορείας – προόδου της Αδελφότητας στο πέρασμα των χρόνων.

Με υπερηφάνεια και τιμή σας παρουσιάζουμε την νέα οπτική ταυτότητα της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΩΝ "ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Έ".

Από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS