ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Με πολύ κόσμο ο 2ος διαγωνισμός μαγειρικής στο Λεβίδι (φωτό)



Ξεχωριστή Πρωτομαγιά στο 
                   ΛΕΒΙΔΙ         
με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ.

 Το 2ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσιας είχε μεγάλη συμμετοχή διαγωνιζομένων αλλά 
και θεατών, γευστικώς τυχερών, αφού δοκίμασαν όχι μόνον τις εξαιρετικές λιχουδιές των διαγωνιζομένων αλλά και το μετέπειτα πλούσιο κέρασμα , με άφθονο  φαγητό και ποτό, του ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ , ο οποίος είχε και την ευθύνη της οργάνωσης και διεξαγωγής.
 Συγχαρητήρια στους παρασκευαστές των εδεσμάτων
( γεια στα χέρια τους, που θα έλεγαν και οι παλαιότεροι), που ήταν όλες και όλοι, εν δυνάμει, νικητές!
 Συγχαρητήρια στον Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου, στην ακάματη Πρόεδρό του Μαρία Αναγνωστοπούλου - Γκιντώνη, αλλά και στο υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο που δουλεύει ασταμάτητα!
 Συγχαρητήρια στους ψήστες και σε όλους αυτούς που μαγείρεψαν επί τόπου για το κέρασμα  του Φιλοτεχνικού, σε αυτούς που σερβιραν, που καθάρισαν τον χώρο ώστε να μην μείνει ούτε ένα σκουπίδι στον μαγευτικό πάρκο της Κάτω Βρύσης .
  Συγχαρητήρια στον  Πρόεδρο, Χρήστο Λούρα και στα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Λεβιδίου γιατί ο χώρος ήταν πανέτοιμος για τη γιορτή! 
 Συγχαρητήρια στον πασίγνωστο D.J., τον Λεβιδιώτη Γιάννη Ζιάζιαρη, που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία! 
 Θερμά συγχαρητήρια και σε σένα ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ, για τη σκέψη σου να γίνει αυτο το φεστιβάλ και για την αμέριστη υποστήριξή σου στην υλοποίησή του και όχι μόνον!
Και του χρόνου!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS