ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Τα αποτελέσματα Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Αρκαδίας


Αποτελέσματα Αγώνων Ρητορικής Τέχνης Αρκαδίας


Πραγματοποιήθηκαν  στους χώρους του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης οι προκριματικοί «4οι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου», τους οποίους διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στους αγώνες πήραν μέρος μαθητές/-τριες από σχολεία της Αρκαδίας και της Αργολίδας και διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες «Νοηματική Ανάγνωση», «Αυθόρμητος λόγος» και «Προτρεπτικός λόγος».

Τους αγώνες συντόνισαν με επιτυχία οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης ΠΕ Αρκαδίας κα. Μανώλη Βάια και ΠΕ Λακωνίας κ. Γιαννικόπουλος Ιωάννης.

Τρεις μαθητές/-τριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης έλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες “Αυθόρμητος λόγος” και “Εκφραστική Ανάγνωση” και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των αγώνων🏆, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση, όπως και στην εκπαιδευτικό της Ε΄ τάξης του σχολείου κα. Κυρίμη Κωνσταντίνα, υπεύθυνη για την προετοιμασία και την υποστήριξη των μαθητών/-τριών του σχολείου, που πήραν μέρος.👏

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS