Ανδρουλάκης: Στις 6 Οκτωβρίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Στις 6 Οκτωβρίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - Δεν θα γίνω πρόεδρος υπό ομηρεία

Όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης «οι υποψηφιότητες και οι πολιτικές θέσεις όλων μας να παρουσιαστούν σε ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή τρεις εβδομάδες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών». Επισήμανε ότι τις διαδικαστικές λεπτομέρειες θα ορίσουν τα αρμόδια όργανα στα πρότυπα των εκλογών του 2021 και με βάση το καταστατικό μας, με ανοιχτό τηλεοπτικό διάλογο, ένα ελεύθερο debate».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «πρόεδρος υπό ομηρία δεν πρόκειται να γίνω από κανέναν. Είτε εντός, είτε εκτός ΠΑΣΟΚ. Η αυτονομία της πολιτικής από τα συμφέροντα είναι η πυξίδα της πολιτικής μου διαδρομής. Το έχω πληρώσει αλλά αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Γι' αυτό λοιπόν οι μόνες σωστές λύσεις, είναι οι καθαρές λύσεις». Συμπλήρωσε θα ζητήσει την ανανέωση της εντολής της βάσης του Κινήματός μας για ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο, πολιτικά αυτόνομο και πραγματικά δυνατό. «Θα ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου της Παράταξης για να εργαστώ με ακόμη μεγαλύτερη ένταση για την ολική ανατροπή. Ωστε μαζί με το ΠΑΣΟΚ να στοιχηθούν όλες εκείνες οι υγιείς δυνάμεις της πατρίδας μας που θέλουν να μπει ένα τέλος στη σημερινή αλαζονική και πελατειακή κυβέρνηση

της Νέας Δημοκρατίας. Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν έχει αυτοσκοπό την εξουσία για την εξουσία αλλά αγωνίζεται να φέρει πραγματική ελπίδα στους πολίτες. Δικαιοσύνη, διαφάνεια και ηθική στην πολιτική». Υποστήριξε ότι «η πραγματική προοπτική για έναν χώρο, θα έρθει μόνο όταν πατάς γερά στα πόδια σου, ξέρεις που πρέπει να πας και δεν έχεις εξαρτήσεις και δεσμεύσεις».


Lifo.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη