ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Εκλογές στον Παναρκαδικό










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίπολη 5/6/2024


ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. - ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ. - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης.
Σύμφωνα με απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη στη χθεσινή συνεδρίαση ( 4/6/2024 ) η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Γηπέδου του Παναρκαδικού και θα αρχίσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 12/6/24
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
- Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού
- Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
- Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικώς εντάξει. Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και πληρωμή των συνδρομών για το 2024 μπορούν να γίνουν και λίγο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.Καλούνται όλα τα μέλη του Παναρκαδικού Α.Ο. να προσέλθουν στην παραπάνω σημαντική Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθεί η επόμενη μέρα του Συλλόγου, θα εκλεγεί η νέα Διοίκηση για τα επόμενα δύο χρόνια και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Φίλαθλοι όλοι κοντά στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης. Η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το μέλλον του Παναρκαδικού.
( ΣΗΜ Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού Α.Ο. θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου από το Δ.Σ. και θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Καταστατικό στη 2η προσπάθεια για Γ.Σ. δεν απαιτείται απαρτία για τη λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα είναι τα ίδια με την 1η )


ΑπάντησηΑπάντηση σε όλουςΠροώθηση
Ο πίνακας συμμετεχόντων έκλεισε




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS