ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Νέος Καθηγούμενος στην Ιερά Μονή Καλτεζών ο Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος,




Μετά περισσής χαράς κι' αγαλλιάσεως ανακοινώνεται ότι, κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου,ο ,μέχρι πρότινος ,Προϊστάμενος της Διοικούσης Επιτροπής της Ιεράς μας Μονής, Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος, διορίζεται ως Καθηγούμενος Αυτής,οι δε Πατέρες της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κωνσταντίνου και Ιεροδιάκονος Εφραίμ Δούρος, διορίζονται ως Ηγουμενοσύμβουλοι Αυτής.

Το γεγονός αυτό χαρακτηρίζεται ως ιστορικό και μοναδικό, καθώς ο Νέος Καθηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Γερμανός, είναι ο 1ος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής από την μετατροπή της σε Ανδρώα (2022) ,και ο 1ος Καθηγούμενος μετά από περίπου 150 χρόνια (από το 1875-1920 ερημώθηκε και από το 1920-2020 λειτούργησε ως Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή).

Επίσης, η Αγία μας Αδελφότητα ,ευγνωμόνως, ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Τοποτηρητή, Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ κ. Ευστάθιο, για την προκείμενη ευεργεσία τού, αλλά και για την όλη του αγάπη και στήριξη στην Ιερά μας Μάνδρα.
Αντεύχεται , ακόμη,στον Σεβασμιώτατο έτη πάμπολλα, υγιή, ευλογημένα και αγλαόκαρπα!

Εκ της Ιεράς Μονής. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS