ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας



Δήμαρχος Γορτυνίας: Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας 
για την Διάκριση με ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25 
και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε: 

«Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ Βυτίνας για την σπουδαία διάκριση του, την βράβευση του με την ευρωπαϊκή ετικέτα eTwinning σχολείου 2024-25, μοναδική για σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αρκαδίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς (Κρατημένος Ιωάννης (Διευθυντής), Πλατιά Δέσποινα, Καλοπίση Ελένη, Ψυχογιού Σταυρούλα, Βέρρου Ελένη) για την επιτυχή υλοποίηση τεσσάρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων (eTwinning project με τίτλο «Βιώσιμοι μαζί-Sustainable together», “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” (EPAS) - Ambassador School Project, Διεθνές Δίκτυο ΠΕ «Οικολογικά Σχολεία» της ΕΕΠΦ: «Στην Αυλή των Οικολογικών σχολείων σαν… στο σπίτι μας!» (ECO SCHOOLS) και Erasmus - «Sustainable together»). 
Τα οφέλη από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα για τη μαθητική κοινότητα είναι πολλαπλά. Συμβάλλουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, στην ανάπτυξη διαπολιτισμικών και γλωσσικών δεξιοτήτων, καθώς και στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό του μαθησιακού περιβάλλοντος. 
Προσφέρουν μια πολύτιμη ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον τους. Τέτοιου είδους προγράμματα προωθούν την κοινωνική συνοχή και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. 
Εύχομαι και τη νέα σχολική χρονιά το ΓΕ.Λ. Βυτίνας να συνεχίσει με την ίδια έμπνευση και την ίδια αγάπη να επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση και την ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνεργασιών.»

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS