ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο διεξάγεται κανονικά. Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο το βράδυ της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, στο 75,5ο χλμ στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, κοντά στον Iσθμό, όταν ανετράπη βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα. 

Την ώρα που οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες ανατροπής του βυτιοφόρου, ο οδηγός του, ο οποίος λόγω του ατυχήματος υπέστη κάταγμα ισχυρίστηκε ότι την ώρα που οδηγούσε πάτησε κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί στα εξής ζητήματα: 

  • Αν ο οδηγός τηρούσε τα όρια ταχύτητας 
  • Αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ 
  • Αν το όχημα είχε δικλείδες ασφαλείας 
  • Αν οδηγούσε πέρα από το ωράριο εργασίας του 

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή την ώρα, υποδεικνύουν ότι ο οδηγός είχε έρθει από την Ζάκυνθο, είχε φορτώσει το όχημα με βενζίνη και πετρέλαιο και στη συνέχεια επέστρεφε στο νησί. Από αυτό δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με τις ώρες που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι καθώς και για το αν είχε λάβει την απαραίτητη ξεκούραση πριν ξεκινήσει το νυχτερινό ταξίδι των 300 και πλέον χιλιομέτρων. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


Lifo

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS