ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Θεόκτιστο Γορτυνίας: ήρθε η ώρα για δράση προς ανάδειξη του Χωριού μας και κατ επέκταση της Γορτυνίας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 Με την επαναλειτουργία του Συλλόγου μας και πέρας όλων των νόμιμων διαδικασιών της λειτουργίας του ήρθε η ώρα για δράση , προς ανάδειξη του Χωριού μας και κατ επέκταση της Γορτυνίας . 
- Ομόφωνα η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν ένα πενθήμερο διαφόρων πολιτιστικών - επιμορφωτικών - μουσικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους , για τα μέλη του συλλόγου και μη , για τους φίλους του χωριού μας , για τους Γορτύνιους και Αρκάδες .
- Το πρόγραμμα των άνω εκδηλώσεων θα λάβει χώρα από 10/08/2024 έως και 15/08/2024 . 
- Αναλυτικά το καθημερινό πρόγραμμα ( εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την έκαστη ημέρα ) θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα . Όσοι επιθυμούν περισσότερη πληροφόρηση για όλα τα παραπάνω μπορούν να απευθύνονται στο email του συλλόγου ( nikoa8ana@yahoo.gr ) και στο τηλέφωνο : 6936141795 . 
Επίσης αναμένουμε την στήριξη και την παρουσία όλων των μελών και μη . Οι νέοι του χωριού μας παρακαλούνται για την ενεργή παρουσία τους ( πάντα η παρουσία τους είναι ηχηρή στο χωριό μας βέβαια και αυτό μας κάνει υπερήφανους ) και τον εθελοντισμό τους για να υπάρξουν τα για όλους ευχάριστα αποτελέσματα . Όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί με οποιονδήποτε τρόπο , με οποιαδήποτε προσφορά προς τον σύλλογο ( για τις κληρώσεις δώρων που θα πραγματοποιηθούν ) θα ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους τους αλλά και " ανάσα " - ευχής έργου για το ξεκίνημα του Συλλόγου . Όσοι λοιπόν θέλουν να υπάρξουν χορηγοί μπορούν να επικοινωνήσουν στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας ή κατ’ ίδιαν με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ .
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και αναμένουμε την παρουσία - στήριξη σας .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS