ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Οι «Αετοί Γορτυνίας» στηρίζουν την Δωρεά του Μυελού των Οστών



Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αετοί Γορτυνίας» στηρίζει την Δωρεά του Μυελού των Οστών και διοργανώνει δράση ενημέρωσης και δειγματοληψία, το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών. 
Η σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας. 
Στόχος είναι η προσέλκυση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων για μεταμόσχευση σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά αιματολογικά, νεοπλασματικά και γενετικά νοσήματα. 
 «Συγχαρητήρια για την ευαισθησία των Αετών Γορτυνίας για αυτή τη δράση και την σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη της αξίας της εθελοντικής  προσφοράς μυελού των οστών, ώστε να ενδυναμώνεται η κοινωνική ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο να γίνεται ζωή!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης. 
Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS