ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Κ. Βλάσης: Οι Αρκάδες με την ψήφο τους ανέδειξαν την Αρκαδία μέσα στα δέκα καλύτερα αποτελέσματα της ΝΔ

Ανάρτηση βουλευτή Κώστα Βλάση 


Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, που με την ψήφο τους ανέδειξαν την Αρκαδία μέσα στα δέκα καλύτερα αποτελέσματα της ΝΔ σε όλη την επικράτεια.

Μπορεί η παράταξη μας να πέτυχε ακόμα μια ευρεία νίκη, μπορεί η πρωτιά της ΝΔ να μην αμφισβητείται από κανέναν, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, βρεθήκαμε αρκετά κάτω από τον πήχυ που είχαμε θέσει. 

Σε αυτό το αποτέλεσμα μεγάλη ευθύνη έχει και η αποχή, μια αποχή όμως που πρέπει να μας προβληματίσει, μια αποχή που δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει αδιάφορα, αλλά να σκεφτούμε γιατί οι συμπολίτες απείχαν.

Από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών διαπιστώνουμε οτι ο ελληνικός λαός συνεχίζει να εμπιστεύεται τη ΝΔ σαν κυρίαρχη δύναμη, στην οποία έχει δώσει την δύναμη να προχωρήσει το καράβι μπροστά. Την ίδια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη μας, ποιες είναι οι αστοχίες και οι παραλείψεις μας και να τις διορθώσουμε άμεσα. Αυτό οφείλουμε ως κυβέρνηση να κάνουμε σήμερα κιόλας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. 

Το 2019 ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια μεγάλη νίκη, με ευρεία διαφορά από τη δεύτερη παράταξη, για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε την Πατρίδα. Έχουμε κάνει πολλά, οφείλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα και μάλιστα με πιο γοργούς ρυθμούς. 

Η Ελλάδα έχει γίνει πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη και αυτό θα συνεχίσουμε με πρωτοπόρο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί θέλουμε μία Ελλάδα καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε, για να παραδώσουμε μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη στα παιδιά μας. 

Δείτε τη δήλωσή μου στο παρακάτω link:

https://www.drt915.gr/k-vlasis-petichame-mia-evria-niki-to-apotelesma-den-ine-to-epithimito-o-ellinikos-laos-sinechizi-na-empistevete-ti-nd-vid/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS