ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Οι Δυρραχίτες καθάρισαν το μονοπάτι που ξεκινάει από το Νεοχώρι και καταλήγει στα Μαυρουδέικα

 


Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την τοπική κοινότητα Δυρραχίου. Μαζευτήκαμε μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου, της Αδελφότητας Δυρραχιτών Αττικής, καθώς και φίλοι, φίλες και συγχωριανοί, για να καθαρίσουμε το μονοπάτι που ξεκινάει από το Νεοχώρι και καταλήγει στα Μαυρουδέικα.
Η ενέργεια αυτή είχε ως στόχο να αναδείξει την ομορφιά του φυσικού μας περιβάλλοντος και να ενισχύσει την αίσθηση της κοινότητας και της συνεργασίας. Με εργαλεία και ενθουσιασμό, καταφέραμε να καθαρίσουμε το μονοπάτι από κλαδιά, φύλλα και κάθε λογής εμπόδια, κάνοντάς το και πάλι προσβάσιμο για περιπατητές και φυσιολάτρες.
Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και η συνεργασία όλων ήταν υποδειγματική. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν ήταν μόνο η καθαριότητα του μονοπατιού, αλλά και η ενίσχυση των δεσμών μας ως κοινότητα. Η μέρα έκλεισε με συνάντηση όλων όσων συμμετείχαν στον ξενώνα, όπου ο Μορφωτικός Σύλλογος προσέφερε κέρασμα και ανταλλάξαμε σκέψεις και ιδέες για μελλοντικές δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν και συνεισέφεραν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια. Ας συνεχίσουμε να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον μας, καθώς και να ενδυναμώνουμε τους δεσμούς της κοινότητάς μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS