ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ρεύμα: Αλλαγή παρόχου μέσα από το gov.gr



Ρεύμα: Αλλαγή παρόχου μέσα από το gov.gr© Νέα Τιμολόγια Ρεύματος © Eurokinissi

Με μόλις μερικά κλικ στο gov.gr θα καταστεί δυνατό για τους καταναλωτές να αλλάξουν πάροχο για το ρεύμα σε περίπτωση που δεν είναι ευχαριστημένοι. Η νέα υπηρεσία, που αναπτύσσεται από το ΥΠΕΝ και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα είναι διαθέσιμη στο gov.gr wallet, αναμένεται να παρουσιαστεί εντός των επόμενων εβδομάδων.






Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές θα είναι να δώσουν έγκριση στην εταιρεία να αντλήσει από το «ψηφιακό πορτοφόλι» όσα προσωπικά στοιχεία είναι απαραίτητα για το συμβόλαιο προμήθειας ρεύματος και η διαδικασία θα ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται να αποστείλουν οποιοδήποτε δικαιολογητικό.

Έτσι, αν κάποιος θέλει να αλλάξει προμηθευτή για το ρεύμα του, απλώς θα επικοινωνεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία για να συμφωνήσει στο τιμολόγιο στο οποίο πρόκειται να συμβληθεί. Στη συνέχεια, θα λαμβάνει μία ειδοποίηση στο wallet, με την οποία θα ενημερώνεται για τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για το συμβόλαιο και τα οποία χρειάζεται να αντλήσει η εταιρεία. Αν συναινέσει, τότε θα ολοκληρώνεται η διαδικασία για αλλαγή παρόχου.


msn

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS