ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Travel Marketing Awards: o νέος θεσμός επιβράβευσης των καλύτερων στο χώρο του ταξιδιωτικού μάρκετινγκ

 


Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, στο House 124, στο Χαλάνδρι Αττικής πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Travel Marketing Awards, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Events, με στόχο να επιβραβεύσουν τα δημιουργικότερα project στο Travel Marketing και να αναδείξουν τις αντίστοιχες καλύτερες υποψηφιότητες από επιχειρήσεις του κλάδου.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά στον τουρισμό, στη διαφήμιση, στις δημόσιες σχέσεις, στα digital media, στην επικοινωνία και στην εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Αντιπρόεδρος της ΠΟΞ, Καθ. κ. Κων/νος Μαρινάκος ο οποίος επεσήμανε «η συμμετοχή μου ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Travel Marketing Awards με επικεφαλής την Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αντζελα Γκερέκου και συμμετέχοντες Ακαδημαϊκούς, καταξιωμένα στελέχη του κλάδου, εμπειρογνώμονες και συμβούλους, αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω σε βάθος τις εξαιρετικές δουλειές που υλοποιούνται στον ελλαδικό χώρο για λογαριασμό ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων. Μια ιδιαίτερη εμπειρία που έρχεται να προστεθεί στην μακροετή θητεία μου, ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Greek Hospitality Awards που αποτελεί εδώ και χρόνια έναν θεσμό επιβράβευσης της υψηλής ποιότητας στον κλάδο τη φιλοξενίας. Συγχαίρω την Boussias Events για αυτό το νέο θεσμό που συμβάλει στην ανάδειξη και προώθηση των επαγγελματιών του travel marketing, όλες τις υποψηφιότητες που συμμετείχαν με εξαιρετικές εισηγήσεις και κυρίως τις 24 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων».









Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS