ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Με εννέα οδηγούς στην 23ηανάβαση Δημητσάνας η Άλμα Τρίπολης!


Με εννέα οδηγούς στην 23ηανάβαση Δημητσάνας η Άλμα Τρίπολης! 
Με το νούμερο 12 ο #Αθανασίος_Τυροβολάς θα διεκδικήσει ότι καλύτερο στην δεύτερη του επαφή με ανάβαση και ευελπιστεί να πλασαριστεί στην γενική της κατηγορίας του!
Με το νούμερο 23 ο #Χαράλαμπος_Παπαγεωργίου αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έρχεται να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην cat 3 αλλά και στην Α6!
Με το νούμερο 24 ο #Πουλάκος_Ηρακλής μετά την επιτυχημένη ανάβαση Τσάκωνάς έρχεται να διεκδικήσει με πείσμα ένα δυνατό πλασάρισμα στην
Cat 3!
Με το νούμερο 35 ο #Αναστασίος_Τζαβαρας Μετά την ατυχή στιγμή Στον Αχλαδόκαμπο έρχεται να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί και γιατί όχι Την πρωτιά στην cat 2
Με το νούμερο 37 ο #Ηλίας_Ασημακόπουλος της γνωστής οικογένειας έρχεται με το κίτρινο Sierra Cosworth Να διεκδικήσει πρωτιά και με αυτό το αυτοκίνητο! 
Με το νούμερο 41 ο #Ταξιάρχης_Ασημακόπουλος ο τοπικός ήρωας Με ένα Mitsubishi lancer Evo 9 Της κόρακας racing team θέλει να κοιτάξει τη γενική στα μάτια και σίγουρα να κερδίσει την κατηγορία του με περάσματα στο όριο ή και λίγο πάνω απ αυτό!
Με το νούμερο 55 ο #Ιωάννης_Καρνέζης αντιπρόεδρος και ταμίας της λέσχης μας μετά από χρόνια απουσίας επιστρέφει με το γνωστό σε όλους στάρλετ που δεν Ίσιωσε πότε θα προσπαθήσει να δαμάσει το γρήγορο πίσοκινητο και να πλασαριστεί στην fst2!
Με το νούμερο 60 άλλος ένας τοπικός ήρωας ο #Κωσταντίνος_Τσαφαρας Αφήνει για λίγο στην άκρη την αγαπημένη του Lancia Integrale Και επιστρατεύει το Ford Escort Με ξεκάθαρο στόχο την γενική!
Με το νούμερο 63 Ο #Παναγιώτης_Μαντζιώρης θα κάνει αυτό που ξέρει καλά δεν θα ισιώσει πουθενά Και θα χαρίσει περάσματα μόνο με το πλάι! 
Καλό αγώνα σε όλους τους αθλητές ευχόμαστε έναν ασφαλή και απροβλημάτιστο αγώνα!
Γκάζι στο πάτωμα! 
ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 🏁

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS