ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Πανηγύρι στις 5 Αυγούστου στις Αραχαμήτες

 



 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" πιστός στην παράδοση, διοργανώνει και φέτος θρησκευτικό και παραδοσιακό πανηγύρι, κάτω από τα υπέροχα πλατάνια του χώρου της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Αραχαμητών. 

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου, παραμονή της εορτής, μετά την τέλεση του Μέγα Εσπερινού, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι από παραδοσιακή ορχήστρα που απαρτίζεται από αξιόλογους μουσικούς. Ξεχωρίζει ο εκλεκτός μουσικός, δεξιοτέχνης του κλαρίνου και συμπατριώτης μας  Σωτήρης Κων. Κόκκορης και η Γιώτα Κόκκορη με την υπέροχη, μοναδική φωνή της. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα τους αλλά και τον άνθρωπο ό οποίος αποτέλεσε έμπνευση και αφορμή στην οικογένεια για να γίνουν αυτοί που έγιναν και να λάμπουν όπως λάμπουν . Και αυτός είναι ο αείμνηστος Κώστας Σ. Κόκκορης αυτοδίδακτος μουσικός που έζησε μεγάλες στιγμές στην σύντομη ζωή του. 

Άξιο λόγου είναι ότι ο Σωτήρης και η Γιώτα Κόκκορη επιστρέφουν στο πανηγύρι του χωριού τους μετά από 8 χρόνια. Το πολύ όμορφο και συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα του Σωτήρη για την επιστροφή τους είναι το ακόλουθο:  "Καλημέρα φίλοι μου! Μετά από 8 χρόνια ηθελημένης απουσίας εμένα και της μητέρας μου από το πανηγύρι του χωριού μας, ήρθε η ώρα να το αναβιώσουμε όπως του αξίζει. Για αυτό λοιπόν σας περιμένουμε όλους - όπως παλιά - να γεμίσουμε τον υπέροχο αυτόν χώρο για ένα παραδοσιακό γλέντι!
Αφιερωμένο σε αυτούς που θα μας ακούνε από ψηλά εκείνο το βράδυ.
🎼🎵🇬🇷


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS