ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ευχαριστήριο Λυκείου Τεγέας

 





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Τεγέας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΚΤΥΠ κ. Τίμο Κατσίπο, τον επιβλέποντα μηχανικό του ΚΤΥΠ κ. Κωνσταντίνο Στραβοδήμο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, κ. Στέφανο Χατζόπουλο, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για βελτίωση των υποδομών του σχολείου μας και συγκεκριμένα την αντικατάσταση των μπασκετών και τον καθορισμό των διαγραμμίσεων των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ. Οι επίμονες και στοχευμένες ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα τις νέες, ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις από τις οποίες θα έχουν όφελος όχι μόνο οι μαθητές μας, αλλά και όλη η τοπική κοινότητα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλου – ΒΙΟΧΑΛΚΟ και την πρόεδρό του κ. Αλεξάνδρα Στασινοπούλου, που πρόσφατα αντικατέστησε τα κουφώματα αλουμινίου στα γραφεία και στους διαδρόμους του σχολείου. Η παροχή στους μαθητές μας συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους επιστήμονες με σκοπό τον ορθό επαγγελματικό προσανατολισμό τους, αλλά και πλήθος δράσεων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που προηγήθηκε - με πρωτοβουλία πάντα της κ. Στασινοπούλου - φανερώνουν το αμέριστο ενδιαφέρον της για τον τόπο της και πρωτίστως για την εκπαίδευση.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση σε όλους όσους ήταν και είναι δίπλα μας, πρόθυμοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν το σχολείο μας με κάθε δυνατό τρόπο. Η συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε καθοριστική σε πολλαπλά επίπεδα, υποστηρίζοντας ποικίλα έργα και πρωτοβουλίες, που ενίσχυσαν την ποιότητα της εκπαίδευσης και βελτίωσαν σημαντικά τις συνθήκες διδασκαλίας και μάθησης. Η αμέριστη στήριξή τους και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τη βελτίωση της σχολικής κοινότητας αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πορεία του σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Τεγέας

Καλλιόπη Κωστοπούλου

&

Ο Σύλλογος Διδασκόντων




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS