ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Επιδότηση Επιχειρήσεων – Μελών, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για συμμετοχή στην «Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση», στον Βόλο

arcadianet back 2023

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του – επιχειρήσεις της Αρκαδίας ότι προτίθεται να συμμετάσχει, στην «Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει μέρος του κόστους ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Το ποσοστό της επιδότησης θα καθοριστεί ανάλογα με το σύνολο των συμμετεχόντων και των τετραγωνικών μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την αίτηση. αρχικού ενδιαφέροντος (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση ) έως την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024.

Ο ελάχιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ανέρχεται στις πέντε (5) και απαιτείται φυσική παρουσία του εκπροσώπου της επιχείρησης καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η επιλογή θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση πατήστε λήψη για να κατεβάσετε το ενημερωτικό υλικό

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS