ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Πολιτιστικός φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης: Η βασική αιτία που το πρόβλημα στην περιοχή μας δεν έχει λυθεί ουσιαστικά από καμιά παράταξη


Ανάρτηση πολιτιστικού Φιλοζωικου συλλόγου Τρίπολης:


Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης της 4 Ιουλίου 2024 στην οποία προσκληθήκαμε διαπιστώσαμε περίσσευμα φιλοζωίας από όλες τις παρατάξεις και μια διαρκή διαμάχη επί δημοσιευμάτων και καταγγελιών της εισαγγελικής έρευνας που ειναι σε εξέλιξη μετά τις καταγγελίες της ΜΚΟ Save a Greek Stray που αφορούν την λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Τριπολης.  
Αγαπητοί τοπικοί αιρετοί άρχοντες δεν φταίει η λειτουργία της υπηρεσίας η ανεπάρκεια ενός αντιδημάρχου ούτε η επάρκεια των νομοθετικων εργαλείων που έχει στα χέρια του ο κάθε Δήμος.  
Η βασική αιτία που το πρόβλημα στην περιοχή μας δεν έχει λυθεί ουσιαστικά από καμιά παράταξη που διοίκησε το δήμο είναι το ότι τα ζώα δεν χρειάζονται πολυτελείς χώρους διαμονής ούτε την καλύτερη τροφή του κόσμου, χρειάζονται απλά ένα χαμόγελο και ένα χάδι. Για να έχει αξία το γεμάτο φαγητό μπολ χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας. 
Πριν από όλους τους σχεδιασμούς και τις νομοθετικές ρυθμίσεις πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ύπαρξη τους δίπλα μας με την ίδια αξία που έχει η ζωή σε όλες τις μορφές της . 
Πεινάνε όπως εμείς, διψάνε όπως εμείς, έχουν παρόμοιες αγωνίες επιβίωσης όπως όλοι μας και ο πολιτισμός μας αγαπητοί άρχοντες δεν μας επιτρέπει καμία έκπτωση στην αξία της ζωής οποία μορφή και αν αυτή έχει.  
Αφού λοιπόν αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την αξία της ύπαρξη τους γύρω μας ίσως τότε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε σύμφωνα με το νόμο όσα χρειάζεται για να μπορέσουμε κάποια στιγμή αντί για άναρχες κραυγές να καταθέτουμε προτάσεις όχι προς άγραν ψήφων αλλά για να αποδείξουμε την αξία του πολιτισμού και και του ανθρωπισμου μας . 
Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με όλους εκείνους που ανεξαρτήτος θέσης και αξιώματος δεν βλέπουν τα ζώα ως αριθμούς μικροτσίπ και ελπίζουμε στο μέλλον να καταφέρουμε μαζί να δώσουμε ελπίδα στον ΕΡΜΗ, στη ΝΕΛΥ, στη ΛΕΥΚΗ και στον ΔΙΑ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS