ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Φεστιβάλ τέχνης στην Καρύταινα


Το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης, στα σοκάκια της παλιάς Αγοράς της Καρύταινας ετοιμάζεται!!!! Ο πολιτιστικός σύλλογος "Κοινόν Καρυτινών" έχει αναλάβει τη διοργάνωση του και φέτος.
 Μέλη του συλλόγου μας αλλά και φίλοι θα προσφέρουν τη βοήθεια τους, ο καθένας με τον τρόπο του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ότι έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει.
Στις 16& 17 Αυγούστου 2024
περισσότεροι από 40 ερασιτέχνες καλλιτέχνες (ζωγράφοι, φωτογράφοι, εικαστικοί, κουκλοποιοί) θα πάρουν μέρος, καθώς και εξαιρετικοί μουσικοί κι animater! Ανάμεσα τους και ταλαντούχοι μαθητές/μουσικοί από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.
 Μια γιορτή τέχνης και πολιτισμού σε έναν τόπο με Ιστορία και φυσική ομορφιά που από μόνος του διεκδικεί να φιλοξενήσει και να προβάλλει καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Παράλληλα , καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, στην Καρύταινα, θα λειτουργήσουν υπαίθρια δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά με έμπειρους δασκάλους/εμψυχωτές!
 Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, σε συνεργασία με τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης, κάτω από το φως του φεγγαριού,μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Πανσέληνο, θα ολοκληρώσει τις δράσεις του Φεστιβάλ.
Λεπτομέρειες εντός των ημερών!!
 Σας περιμένουμε όλους!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS