ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Απόπειρα απάτης σε βάρος επιχειρηματία – προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης

 




Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι διαπιστώθηκε απόπειρα απάτης σε βάρος επιχειρηματία – προμηθευτή του Δήμου Τρίπολης με χρήση ονομάτων υπηρεσιακών στελεχών του αρμόδιου τμήματος του δήμου.
Ειδικότερα, άγνωστοι προσποιούμενοι στελέχη του Δήμου Τρίπολης, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν συμπολίτη επιχειρηματία λέγοντάς του ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που πιστώνονται τα χρήματα από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και πως πρέπει να δοθεί τραπεζικός λογαριασμός IBAN για την ολοκλήρωση της συναλλαγής- εξόφλησης του ποσού. Ευτυχώς, ο επιχειρηματίας δεν προέβη σε καμία ενέργεια και ενημέρωσε τόσο το Δήμο Τρίπολης όσο και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.
Οι διενεργούντες την απάτη ενδεχομένως αντλούν στοιχεία πληρωμών από τη Διαύγεια, καθώς φαίνεται να γνωρίζουν αριθμούς συναλλαγών, ακριβή ποσά πληρωμών και ονόματα στελεχών του Δήμου, ενώ όπως προκύπτει είναι καλοί γνώστες του τρόπου λειτουργίας των τραπεζικών καρτελών, καθώς οδηγούν τους καλόπιστους προμηθευτές βήμα - βήμα στη διασταύρωση δεδομένων και τη συμπλήρωση στοιχείων.
Εφίσταται η προσοχή προς όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά σε όσους συνεργάζονται με τις δημοτικές υπηρεσίες, ώστε να μην υπάρξει άλλο αντίστοιχο κρούσμα απάτης εναντίον οποιουδήποτε.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS