ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Συλλυπητήριο μήνυμα μελών ΔΣ ΣΕΒΙΤΕΠ προς τον Πρόεδρο Νίκο Τότση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίπολη 8/7/2024

- ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΤΟΤΣΗ ( ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΤΣΗ )
- ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΤΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ( και όχι μόνο ) η είδηση του θανάτου της Πηνελόπης Τότση ( συζύγου Ηλία Τότση το γένος Νικ. Κούσουλα ) και μητέρα του Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ Νικόλαου Τότση. 
Η γνωστή και αγαπητή σε όλους Πόπη έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 68 ετών αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένειά της που τη λάτρευε όσο και στην τοπική κοινωνία που τη σεβόταν και την εκτιμούσε απεριόριστα.
Στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου της Πηνελόπης Τότση τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ συνεδρίασαν εκτάκτως ( 8/7/24 ) και αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος του Προέδρου τους εκφράζοντας δημόσια τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Τότση που θρηνεί το χαμό μιας γλυκιάς γιαγιάς, μιας υπέροχης μάνας και μιας σεβαστής συζύγου που υπήρξε πάντα το στήριγμα για όλους.
Στο γραπτό συλλυπητήριο μήνυμά τους τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ υπογραμμίζουν τη μεγάλη απώλεια για ολόκληρη την οικογένεια Τότση και στέκονται με σεβασμό, με κατανόηση και με μεγάλη λύπη απέναντι στο βαρύ πένθος του Προέδρου τους Νίκου Τότση που θρηνεί το θάνατο της μητέρας του.
Μεταξύ άλλων οι συνάδελφοί του στο Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ στέλνουν το δικό τους μήνυμά τους στον Πρόεδρό τους Νίκο Τότση αναφέροντας τα εξής: " Ο χαμός της μάνας ποτέ δεν μπορεί να ξεπεραστεί από κανένα παιδί. Πόσο μάλλον αν η μάνα αποτελούσε το στήριγμα για όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όπως η Πόπη για όλους εσάς. Ευχόμαστε να ζήσετε και να τη θυμόσαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Είμαστε σίγουροι ότι η ίδια από εκεί ψηλά θα καμαρώνει για την οικογένεια που δημιούργησε και θα χαίρεται με τις επιτυχίες των παιδιων και των εγγονιών της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Πρόεδρε καλό κουράγιο και καλό παράδεισο στη μητέρα σου. Πόπη καλό ταξίδι"

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS