ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Μόνιμες προσλήψεις στην Πυροσβεστική

μόνιμες-προσλήψεις-στην-πυροσβεστικ-1049097
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 12.07.2024 | 11:51

Δημοσιεύτηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη τριάντα (30) Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα, έτους 2024-2025.

Ειδικότερα, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα τριάντα (30) υποψηφίων πτυχιούχων Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων προερχόμενων από ιδιώτες και από πυροσβεστικό προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις.

Οι θέσεις εργασίας ΑΣΕΠ για το Πυροσβεστικό Σώμα:

Πλοηγοί Κυβερνήτες (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 15 θέσεις

Πλοηγοί Μηχανικοί (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 10 θέσεις

Βοηθοί Πλοηγοί Μηχανικοί (Υπαξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 5 θέσεις


Αιτήσεις και δικαιολογητικά

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών και αιτήσεων ολοκληρώνεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024.

Αιτήσεις ή δικαιολογητικά που υποβληθούν – αποσταλούν εκπρόθεσμα, ή με άλλη διαδικασία πέρα της ανωτέρω, δε γίνονται δεκτά, θεωρούνται ως μηδέποτε υποβληθέντα και δε λαμβάνονται υπόψη για το διαγωνισμό.

Κάθε υποψήφιος/α μπορεί να υποβάλει μία (1) μόνο αίτηση στο Πυροσβεστικό Σώμα για μία μόνο ειδικότητα εκ των αναφερόμενων (Α ή Β ή Γ) του ανωτέρω πίνακα. Η υποβολή περισσότερων της μιας αίτησης για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του/ της υποψηφίου/ας από την περαιτέρω διαδικασία και η αίτησή του/της δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τον διαγωνισμό.


https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-monimes-proslipseis-stin-pyrosvestiki-prokiryxi/


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS