ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Στο Ελαιοχώρι η Θεατρική ομάδα Τρίπολης



Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, μαζί με τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Ελαιοχωρίου, συνεργάζονται για πρωτη φορά και σας καλούν με χαρά στην εκδήλωση με τίτλο:

“Απ’ το χαρτί, στην ψυχή”
Το ταξίδι ενός θεατρικού έργου, μέσα από τον “Μισάνθρωπο” του Μολιέρου

Πώς γεννιέται μια παράσταση;
Πώς ζωντανεύει το θεατρικό κείμενο;
Πώς από το κενό δημιουργείται η κίνηση, ο ήχος, το φως, η εικόνα;
Και μετά την παράσταση, τι;

Με αφορμή μια πρόταση/ιδέα του Φ.Ο.Ε. για να προβληθεί στο Ελαιοχώρι το βίντεο της βραβευμένης παράστασης της Θ.Ο.Τ. “Ο Μισάνθρωπος” του Μολιέρου που παρουσιάστηκε το 2023, η Θ.Ο.Τ. υλοποιεί κάτι που ήθελε εδώ και χρόνια: να φέρει το κοινό σε επαφή με τη διαδικασία της δημιουργίας μιας παράστασης και να συζητήσει με τους θεατές τα συναισθήματα και τις σκέψεις που αυτή τους ππροκαλεί.

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Ελαιοχωρίου, ενός συλλόγου που επί έτη μένει πιστός στον σκοπό του για ένα χωριό ζωντανό δραστήριο και εξωστρεφές.

Οι δύο σύλλογοι συμπράττουν και καλούν όσους αγαπούν το θέατρο, να παρευρεθούν σε αυτήν την ιδιαίτερη εκδήλωση. Θα προβληθεί σε υψηλή ανάλυση η παράσταση του “Μισανθρώπου” και θα ακολουθήσει συζήτηση και μικρές τοποθετήσεις από τους συντελεστές της παράστασης (ηθοποιούς και μη) που θα είναι στο χωριό για αυτόν τον σκοπό, για να ακούσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.

Δευτέρα, 12/8/2024 – Ώρα 19:30
Σιδηροδρομικός σταθμός Ελαιοχωρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας περιμένουμε!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS