ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Το μήλο της έριδος η παιδική χαρά στο Μάναρη - Γιατί ξηλωθηκε


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το θέμα της Παιδικής Χαράς σας ενημερώνουμε ότι:κατόπιν αιτήματος προς τον Δήμο του Τοπικού εκπροσώπου που αφορούσε την καταλληλοτητα του χώρου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποφάνθηκε ότι η εν λόγω Παιδική Χαρά είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα όσων διέρχονται στο χώρο για αυτό προχώρησε στην αφαίρεση της παρουσία του Αντιδημαρχου Πρωτογενούς Τομέα και Χωριών Δήμου Τρίπολης.
Το ότι η αφαίρεση συνέπεσε με τις εργασίες προετοιμασία του περιβάλλοντα χώρου για την εκδήλωση μας στις 17 /8 είναι τυχαίο χωρίς δικού μας αιτήματος προς τον Δήμο. Άλλωστε η παραχώρηση προς τον σύλλογο αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον περιβάλλοντα χώρο της Παιδικής Χαράς και συνεπώς δεν θα γινόταν και δεν θα γίνει χρήση από εμάς του χώρου της Παιδικής Χαράς.

Με εκτίμηση
Το Δ Σ του συλλόγου.

Ωστόσο όπως αναφερει η σελίδα fb Μάναρη 

11/8/2024 έγινε εκδήλωση του Δήμου Τρίπολης και δεν ήταν ακατάλληλη η παιδική χαρά και ο περιβάλλων χώρος . Στις 12/8/2024και μετά τις 20:00μμ!! κρίθηκε ακατάλληλη και ξηλώθηκε εν ριπή οφθαλμού έγινε και διαμόρφωση εδάφους από μηχανήματα ......πολύ βολικό όλο αυτό ..!!!!! Ωωωωωω!!! Τι συμπτώσεις είναι αυτές.....!!!!! Πείτε μας για την παρουσία του συλλόγου χθες.....!!!! Με τι άδεια κάνατε διαμόρφωση χώρου......??? Πολλές οι συμπτώσεις βρε παιδιά..... Για ποια αποκατάσταση αλήθειας μιλάτε?????

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS