ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Εκδήλωση βράβευσης του Γορτύνιου πολίστα Δημήτρη Κρατημένου στα Λαγκάδια



 Εκδήλωση βράβευσης 
του Γορτύνιου πολίστα Δημήτρη Κρατημένου στα Λαγκάδια, 
την Κυριακή 18 Αυγούστου


Εκδήλωση βράβευσης του ταλαντούχου Γορτύνιου πολίστα Δημήτρη Κρατημένου λίγες μέρες πρίν αναχωρήσει για την Αμερική και τις σπουδές του στο φημισμένο Brown University όπου εξασφάλισε πλήρη υποτροφία, διοργανώνει ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινότητα Λαγκαδίων, στα Λαγκάδια την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 8:30μ.μ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του πόλο Δημήτρης Κρατημένος του Αναστασίου από το Καλονέρι Γορτυνίας εκτός από άριστος αθλητής είναι και αριστούχος μαθητής, γεγονός που προσδίδει στις αθλητικές του επιδόσεις ακόμη μεγαλύτερη αξία και μας γεμίζει όλους τους Γορτύνιους με περηφάνια για ακόμη μια φορά!
Ως τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και MVP του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παίδων του 2022 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων το 2023 στο πόλο και παρότι ήταν εξασφαλισμένη η θέση του στο ρόστερ των «πρασίνων», ο Δημήτρης Κρατημένος ανοίγει μια νέα σελίδα σε αθλητικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.
Θα πάρει πτυχίο από ένα ιστορικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην δεκάδα των κορυφαίων των ΗΠΑ για το 2023 ενώ στην υδατοσφαίριση στοχεύει τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ivy League όσο και σε παναμερικανικό επίπεδο. 
Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS