ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΣΑΕΚ Παναρκαδικού νοσοκομείου: Κατάταξη στο Γ εξάμηνο



ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ 2024: Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
* Οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. , ΤΕΕ Β Κύκλου, ΤΕΛ και οι κάτοχοι ισοτίμων τίτλων ειδικότητας: Βοηθών Νοσηλευτικής, καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση με τον τίτλο σπουδών τους, για την κατάταξη τους στο Γ΄ εξάμηνο σπουδών της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

* Οι κάτοχοι ΒΕΚ των Ι.Ε.Κ. και του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας με συναφείς ειδικότητες, καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση με τον τίτλο σπουδών τους στην Σ.Α.Ε.Κ., για τη κατάταξη τους σε εξάμηνο πέραν του Α΄ με απαλλαγή από μαθήματα τα οποία έχουν ήδη διδαχθεί.

--- Αναβαθμίσουν το πτυχίο τους από επίπεδο 4 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ, σε επίπεδο 5, σπουδάζοντας επιπλέον 2 ή 3 εξάμηνα εξασφαλίζοντας πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ευρώπη και τη δυνατότητα εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο αντίστοιχο ΑΕΙ .

--- Εξασφαλίζουν επιπλέον 150 μόρια στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με δεύτερο συναφή τίτλο σπουδών.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά τη ΣΑΕΚ στη διεύθυνση Τέρμα Ερυθρού Σταυρού στο Νοσοκομείο Τρίπολης, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00 ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 2713601971/2713601728 & 6947078332.

email: saek@panarkadiko.eu
https://saek-gn-tripol-new.ark.sch.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS