ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ζέτα Δούκα: Ενθουσιάστηκε με το Λεωνίδιο - Η παράκληση που έκανε στον δήμαρχο

zeta-douka
Η Ζέτα Δούκα συνεχίζει τις διακοπές της κι αυτή τη φορά, επισκέφτηκε το Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Η ηθοποιός μάλιστα, ενθουσιάστηκε με το μέρος και εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε εκεί, σε μια ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τον τόπο που επισκέφτηκε και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε αρχικά: «Το Λεωνίδιο Αρκαδίας τα έχει όλα! Πλατείες με ωραία μαγαζιά, όμορφα αρχοντικά, καλό φαγητό, ταράτσες για ποτό, υπαίθριο σινεμά από το αρχείο, κόσμο κάθε ηλικίας και κυρίως θάλασσα και ψηλά βουνά πολύ κοντά του. Ευλογημένο μέρος! Θα ήθελα να το επισκεφθώ και τον χειμώνα κάποια στιγμή. Φαντάζομαι θα είναι ακόμη καλύτερο».

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα έκανε μια παράκληση στον δήμαρχο του Λεωνίδιου. Ειδικότερα, η ηθοποιός του ζήτησε την αναδιαμόρφωση του κεντρικού δρόμου που περνάει μέσα από την πόλη.

«Παράκληση στον δήμαρχο για την απομάκρυνση/διαμόρφωση του στενού κεντρικού δρόμου, διπλής κατεύθυνσης και χωρίς πεζοδρόμιο, που περνάει μέσα από την πόλη και συνεχώς δημιουργεί πρόβλημα λόγω διέλευσης φορτηγών, πάσης φύσεως οχημάτων, ποδηλάτων με παιδιά και πεζών. Μοναδική παραφωνία στην υπέροχη πόλη», καταλήγει στην ανάρτησή της.


Protothema 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS