ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Μουσική η βραδιά στο Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα



Μοναδικές στιγμές ζήσαμε χτες στην Καρύταινα!
 Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Κοινόν Καρυτινών πραγματοποίησαν μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Πανσέληνο του Αυγούστου!
Με φρεσκάδα, ταλέντο, εξαιρετικές επιλογές σπουδαίων τραγουδιών από το ελληνικό ρεπερτόριο,το μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή την εκδήλωση, μας ταξίδεψε σε μελωδικά μονοπάτια. Χωθήκαμε στου φεγγαριού την αγκαλιά , σιγουραγουδήσαμε κι απολαύσαμε τη λάμψη του!!!!!
 Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον πρόεδρο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, κο. Παναγιώτη Παπαντωνίου, ο οποίος εκτός από άριστος γιατρός, είναι και εξαιρετικός τραγουδιστής. Η χροιά της φωνής του,το ήθος και το ταλέντο του απογείωσαν το μουσικό αφιέρωμα!!!!
Η Αμαλία Γούλα, αφοσιωμένη στην τέχνη της, με φρεσκάδα έφηβης, ήταν στο πιάνο και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος.
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος στην κιθάρα, άλλος ένας ταλαντούχος μουσικός!!!!! Ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος με το ακορντεόν του συνόδευε κι ενέπνεε τους υπόλοιπους μουσικούς!!
Ο Διονύσης Μάτσικας στο μπουζούκι ήταν εξίσου απολαυστικός!
Ο Ηλίας Ψύλλας, υπεύθυνος για τον ήχο, έδειξε κι αυτός για άλλη μια φορά το ταλέντο του και τον επαγγελματισμό του!
Μια μουσική συντροφιά που μας χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά!!!! 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κος. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Αρκαδίας Α.Ε, ο κος.Νίκος Μπελιάς, αντιδήμαρχος συντήρησης υποδομών και τεχνικών έργων- πολεοδομίας Μεγαλόπολης,η κα. Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου, αντιδήμαρχος υγείας και πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης και πλήθος κόσμου.
Με τη χτεσινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα.
Οι συνεργασίες, οι καλλιτεχνικές δημιουργίες,η αλληλοβοήθεια (ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά) κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, αλλά κυρίως η εικόνα της παλιάς Αγοράς να ζωντανεύει ξανά με ένα τρόπο τόσο δημιουργικό, θα μας μείνουν αξέχαστα!!!!!
Τα βήματα μας στα μονοπάτια του πολιτισμού, μας κάνουν πλούσιους, ανάλαφρους και δυνατούς!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS