ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Κάλεσμα νέων Νεστάνης στην εκλογοαπολογιστικη συνελευση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ
Καθοριστικής σημασίας, η συμμετοχή των νέων στα κοινά…

Η συμμετοχή των νέων στην δράση του συλλόγου μας ήταν και είναι πάντα ανεπαρκής, είτε λόγω μειωμένης θέλησης συμμετοχής στα κοινά, είτε λόγω έλλειψης βούλησης. Ο τρόπος να έρθει η αλλαγή είναι αρχικά να υπάρξει ενημέρωση των νέων και απομυθοποίηση για το τι σημαίνει να είσαι ενεργός πολίτης.
Καλούνται νέοι να μιλήσουν για τον εαυτό τους, τα προβλήματα τους και τους στόχους τους ελεύθερα. , και να ακολουθήσουν, δηλαδή, το παράδειγμα άλλων μικρών κοινωνιών σαν την δική μας , που έχουν αναλάβει την διοίκηση συλλόγων για πολλά χρόνια και προσφέρουν πραγματικό έργο στον τόπο τους , είτε ζουν εκεί είτε από μακριά .  
 Είναι σημαντικό οι ηλικιακά μεγαλύτεροι να μαθαίνουν , να περνούν μηνύματα , να δώσουν θετικά παραδείγματα και να συμπαρίστανται συνέχεια δίνοντας την σκυτάλη στην νέα γενιά .υποδεικνύοντας τους τρόπους να γίνουν καλύτεροι πολίτες ,για το μέλλον τους. Για τούτο καλούμε την νέα γενιά του χωριού μας να παραβρεθεί στην τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 17η Αυγούστου 7,00 μ.μ στο ΓΚΛΙΝΙΟ ΜΕΓΑΡΟ . 
Να δηλώσει το παρών και να συμμετάσχει ενεργά στις επόμενες δράσεις του συλλόγου με σκοπούς , στόχους και όραμα.
Ας μην συνεχίσουμε την λυπηρή πραγματικότητα ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ μας ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …. 
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τη δημιουργία μιας κοινής φωνής των νέων, η οποία θα αποτελέσει την αφορμή για πρωτοβουλία και δράση στην επόμενη εκατονταετηρίδα του ιστορικού μας συλλόγου. 
Η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Δ/Σ του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΣΤΑΝΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS