ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Πραγματοποιήθηκε ο "Κρεκονιαν Αγών"



ΚREKONIAN ΑΓΩΝ V
    Ένας καλοκαιρινός αγώνας που έγινε θεσμός απο τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε χθες. 
   Με συμμετοχή μεγαλύτερη απο κάθε άλλη χρονιά,(300 άτομα) απο μικρούς και μεγάλους, στους αγώνες  των 5χλμ, "Το μονοπάτι των μαστόρων" και στον  αγώνα των 15 χλμ "Αγιοδουλειά", πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης στους Λαγκαδινούς μαστόρους. 
    Η διοργάνωση τα είχε όλα, όμορφες και συγκινητικές στιγμές. εθελοντισμό, ανθρώπους που προσέφεραν τα πάντα, συμμετέχοντες όλων των ηλικιών , ανθρώπους που είχαν απέραντη χαρά για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και μια αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία για αυτόν το σκοπό, του Συνδέσμου των Εν Αττική Λαγκαδινών  με το Δήμο Γορτυνίας, το Σύλλογο Γυναικών Λαγκαδίων "Τρισεύγενη",  το Σύλλογο Νέων Λαγκαδίων "Δράσις", που μας δείχνει οτι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!! 
     Σαν Δήμος, ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία και το αστυνομικό τμήμα της Δημητσάνας,  για την παρουσία στον αγώνα καθώς  και  την ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων "Ο.ΔΙ.Κ" για την κάλυψη του ορεινού αγώνα δρόμου KREKONIAN V, αφού συνέβαλαν στην ομαλή εξέλιξη αυτής της διοργάνωσης και διευκόλυναν και το δικό μας έργο. 
    
                                  Συγχαρητήρια σε όλους!!! 
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να βρεθούμε στα Λαγκάδια για τον KREKONIAN ΑΓΩΝ VI το 2025!!!

                                           Πένυ Μπέτσα
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Γορτυνίας, ΔΕ Λαγκαδίων .
                      Photo by nikos.plakias


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS