ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Επιτυχημένη η Λευκή νύχτα στην Μεγαλόπολη


Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε από το Έμπορο - βιομηχανικό σύλλογο Μεγαλόπολης ' ο Φιλοποίμην ' η καθιερωμένη πλέον <<Λευκή Νύχτα >>.
Με την μελωδική συνοδεία από το συγκρότημα ' Γραμμές ' οι κάτοικοι και οι επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν τις καλές τιμές και προσφορές που είχαν τα τοπικά καταστήματα, περπάτησαν στους φωτεινούς δρόμους, και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα εστιατόρια και τα καφέ - μπαρ της πόλης.
Αρχικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη - καταστήματα του συλλόγου μας που για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στην επιτυχία του εγχειρήματος της << Λευκής Νύχτας >>. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο πολιτιστικών εκδηλώσεων κο Γιώργο Μαρκολιά και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτιστικών κα Ελένη Μποζά - Λυμπεροπούλου για την διοργάνωση της συναυλίας και την υποστήριξη καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας που για ακόμη μια χρονιά βοηθά για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Η << Λευκή Νύχτα >>αποτελεί πια θεσμό, δίνει ζωή στην Μεγαλόπολη και προπαντός ενισχύει τις τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική αγορά.
 

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορο-βιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης 
’ο Φιλοποίμην’

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS