ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Εγκαίνια συνεργατικού χώρου εργασίας «ARK Coworking Space»

 





Ο νέος συνεργατικός χώρος εργασίας «ARK Coworking Space» εγκαινιάζει τη λειτουργία του και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην εναρκτήρια παρουσίαση του, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, στην οδό Πλαπούτα 4-6, Τρίπολη, 22100.

Στην εκδήλωση, θα συμμετάσχουν με ομιλίες τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, o Συντονιστής του ARK Coworking Space κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος κ. Γιάννης Γεραγωτέλλης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (University of Greenwich) κ. Γιώργος Τσεκούρας

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του «ARK Coworking Space» και να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργειών με τις δράσεις τους.

Ο ARK Coworking Space φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν κόμβο καινοτομίας και συνεργασίας στην Πελοπόννησο, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ωφελούμενοι – Χρήστες του Συνεργατικού Χώρου Εργασίας είναι, νέοι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι από απόσταση, άτυπες επιχειρηματικές ομάδες, επιχειρήσεις υπό σύσταση, πολύ μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται κατ΄αρχήν χώρο για να προσαρμοστούν σε συνθήκες και απαιτήσεις επαγγελματικής ανάπτυξης, μεταφοράς τεχνογνωσίας και δημιουργικότητας (know-hοw & creativity), καθώς και ένα ευρύτερο υποστηρικτικό πλαίσιο (υποδομές ΤΠΕ, πρόσβαση σε πληροφορίες, ανταλλαγή εμπειριών διοικητική υποστήριξη, πρόσβαση σε επαγγελματικές υπηρεσίες).

 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ώρα: 18:30
  • Τοποθεσία: Πλαπούτα 4-6, Τρίπολη, 22100

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

AMBA

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS