ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Με επιτυχία η εκδήλωση των Αρκάδων Καλλιθέας


Αρκάδες Καλλιθέας:

Μια όμορφη Αρκαδική βραδιά ζήσαμε όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου εχθές το βράδυ στην Πλατεία Δαβάκη!

Το πρωτότυπο δρώμενο του συλλόγου Πεζο, βασισμένο στις στροφές του Ύμνου εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σολωμού που είναι αφιερωμένες στην Άλωση της Τριπολιτσάς, καθήλωσε πραγματικά το κοινό, για να αναλάβει λίγο αργότερα να το ξεσηκώσει, ο Διαμαντής Ρουμελιώτης με την ορχήστρα του και το εξαιρετικό χορευτικό τμήμα των Αρκάδων Ηλιούπολης!

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν οι δύο νεαρές παρουσιάστριες, η Μαρία και η Ευαγγελία, μαθήτριες λυκείων της πόλης μας, με καταγωγή από το Λεωνίδιο και την Αλωνίσταινα αντίστοιχα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κώστας Ασκούνης ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Βασίλης Παπαχρήστος, Νίκος Γιατράς, Παναγιώτης Γεωργούσης, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Νίκος Ηλιάδης, η Αντιδήμαρχος κα Αθηνά Εξάρχου, η π.πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ειρήνη Μουστάκη, ο πρόεδρος της ΔΑΕΚ κ. Ανέστης Φωτόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τσεκενλίδης Βασίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έλενα Αυγερινού, Χριστίνα Αβιτίδη λ, Κώστας Καλογερόπουλος, οι Πρόεδροι της 1ης και 2ης Κοινότητας Καλλιθέας κυρίες Φωτεινή Χαλαστάνη και Κατερίνα Ευτυχιάδου την οποία και ευχαριστούμε για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Κοντά μας βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπένος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ψαρέων κ Μάκης Παπούλιας, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης κ Νίκος Ατζίνας μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Χρυσάνθη Αρμούτη και την Έφορο και χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κα Γιώτα Μπουραντωνη.

Από όλα εμάς τα μέλη του ΔΣ  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες και κυρίως σε όλους εσάς για την ανταπόκρισή σας και την προσέλευσή σας στις δράσεις μας που μας δίνετε δύναμη και μας εμπνέεται για να συνεχίζουμε !


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS