ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Εγγραφές στην Χορωδία Τρίπολης





Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μετά από μια σύντομη θερινή ανάπαυλα, επιστρέφει στα αναλόγια και τα βάθρα της για τη νέα χορωδιακή σεζόν 2024- 2025. Ανοίξαμε αυλαία την άνοιξη του 1985 και συνεχίζουμε…
Συνεχίζoυμε, με τους ανθρώπους που δημιούργησαν τις μεταπολεμικές χορωδίες στην Τρίπολη, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν ως εγγύηση, να επιτελούμε για μια ακόμη χρονιά το σκοπό μας! Να μορφώνουμε μουσικά, να ψυχαγωγούμε τους συμπολίτες μας και να υπηρετούμε ανιδιοτελώς το πολυφωνικό τραγούδι στην Τρίπολη.
Στη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, βέβαια, θέλουμε και τη δική σας συμμετοχή! Δεν ψάχνουμε σολίστες. Απλές φωνές θέλουμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το τραγούδι είναι βάλσαμο και διέξοδος από τη ρουτίνα της καθημερινότητας... αλλά και διασκέδαση. Μόρφωση και ψυχαγωγία για τα παιδιά.. 
Από την 1η Σεπτέμβρη άρχισαν οι εγγραφές των νέων Καλλιτεχνικών μελών προς συμπλήρωση των Τμημάτων για το Χορωδιακό έτος 2024-2025. Φέτος, πρόκειται να λειτουργήσουν τα εξής τέσσερα Τμήματα: Μικτή χορωδία, Γυναικεία “La Vita”, Παιδική “τα Σπουργίτια” και Προ-Παιδική “τα Σκαθάρια”.
Υπεύθυνες Μαέστροι οι δύο καταξιωμένες Τριπολίτισσες Μουσικοί μας, η Ελένη Αλεξοπούλου (Καθηγήτρια Πιάνου) και η Αμαλία Γούλα (Καθηγήτρια Πιάνου στο Μουσικό Γυμνάσιο Τρίπολης).
 Για τη “Μικτή χορωδία” και την Παιδική “τα Σπουργίτια” Μαέστρος είναι η Αμαλία Γούλα (τηλ. 6945185500) και 
Για τη “La Vita” και την Προ-Παιδική “τα Σκαθάρια” Μαέστρος είναι η Ελένη Αλεξοπούλου (τηλ. 6977997359).
Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας: Γιάννης Σάσσαλος, (Πρόεδρος, τηλ. 6978000589), Νίκος Γαργαλιώνης, (Καλλιτεχνικός Διευθυντής, τηλ. 6977719001), Καγκλή Μαρία, (Γραμματέας, τηλ. 6974796591).
Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS