ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίαςστην Τρίπολη


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί, τις εκδηλώσεις για ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 
Όπως αναφέρει και η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ παρακάτω, οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Αμέσως μετά στις 11:00, θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας « Γιώργος Καραγιάννης » όπως ορίζει η κείμενη Νομοθεσία για τον Εορτασμό όλων των Εθνικών Εορτών της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις είναι συνδιοργάνωση : της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Δήμου Τρίπολης και του Συλλόγου Φιλικών - “ Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ”, Τις παραπάνω εκδηλώσεις θα τιμήσει και θα κοσμήσει με την παρουσία του, μετά από Πρόσκληση του Συλλόγου μας, ο Αξιότιμος Τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας - Ακαδημαϊκός, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, όπου και θα εκφωνήσει Ομιλία – τον Πανηγυρικό της Ημέρας, στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας « Γιώργος Καραγιάννης », δίπλα ακριβώς στο επιβλητικό Μνημείο των Προσφύγων της Μικράς Ασίας.



 ΣΥΝΑΥΛΙΑ για την επέτειο των 102 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή 1922-2024 (Κυριακή βράδυ).

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 το βράδυ, την εκδήλωση-συναυλία για ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 102 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (1922-2024).
Όπως αναφέρει και η ΑΦΙΣΑ παρακάτω, η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας « Γιώργος Καραγιάννης » και θα μας “ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ” . Την παρούσα εκδήλωση-συναυλία διοργανώνει : ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την στήριξη του Συλλόγου μας “Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ“.

Με εκτίμηση,

ΤΟ Δ.Σ.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS