ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Τρίπολη: Τελετή Ορκωμοσίας Δια-τμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων Νοσηλευτικής και Λογοθεραπείας




Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής και η διοικητική υπάλληλος του Παραρτήματος Πελοποννήσου της ΕΣΑμεΑ κα Μαίρη Σίδερη παρευρέθηκαν κατόπιν προσκλήσεως στην 1η Τελετή Ορκωμοσίας Δια-τμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων Νοσηλευτικής και Λογοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Φροντίδα και Υποστήριξη Παίδων και
Εφήβων με ειδικές ανάγκες υγείας στην Κοινότητα».  
Ευχόμαστε πρωτίστως συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους του εν λόγω μεταπτυχιακού, που στόχο έχει την ενίσχυση την υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις σε μικρές ηλικίες. 
Συγχαίρουμε, επίσης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τη Διευθύντρια και τους Εκπαιδευτικούς του Δια- τμηματικού αυτού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, τόσο για την εξαιρετική οργάνωση, όσο και για την συμπεριληπτική πρακτική τους.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη για επίτευξη των μελλοντικών στόχων των Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και όλων των εμπλεκόμενων στο μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα.
Δηλώνουμε παρόντες για μελλοντική συνεργασία και αρωγοί σε κάθε ενέργεια προς τη βελτίωση της ζωής και υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.
Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS