ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Με εκκίνηση από την Τρίπολη ο 10ος Δρόμος Αθανάτων



Ο Διεθνής Σύνδεσμος Αγώνων Υπεραπόστασης ΄΄ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ΄΄, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριπόλεως, του Δήμου Μεγαλουπολέως, του Δήμου Σπάρτης, και του Δήμου Καλαμάτας και με την  συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας & των Σπαρτιατών Δρομέων προκηρύσσουν τον ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 10ο Αγώνα Υπεραπόστασης 142χλμ. με την ονομασία ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26/10/2024-27/10/2024 και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή ΤΡΙΠΟΛΗ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!
Ουσιαστικά ο αγώνας αποτελεί μία σύνδεση των 4 αγαλμάτων των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας, από τα οποία αγάλματα θα περάσουν οι αθλητές:
-Το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη(εκκίνηση αγώνα)
-Το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη(80ο χλμ.)
-Το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά(85,7ο χλμ.)
-Το άγαλμα της Νίκης με τις μορφές του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσα), του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Κεντρική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β΄ της Καλαμάτας.(ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)
Η διαδρομή κινείται ολόκληρη σχεδόν πάνω στο Όρος του Ταϋγέτου και ειδικά η δαδρομή Τρίπολη – Σπάρτη κινείται παράλληλα με την κορυφογραμμη του Ταϋγέτου και διαμέσω των χωριών που βρίσκονται στα Βόρεια του  Όρους.



Έκτακτη ανακοινωση για τους ΑΘάνατους:
Επειδή οι εγγραφές ξεπέρασαν καθε προηγούμενο, και έκλεισαν στις 210!!!!, καταλαβαίνετε εύλογα ότι θα έχουμε αρκετα οχήματα συνοδών πάνω στην διαδρομή του αγώνα - οπότε δεδομένα θα δημιουργηθουν κυκλοφοριακά προβλήματα σε κάποια απο τα χωρια της διαδρομής, όπου υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, ειδικά στα πρώτα χιλιόμετρα!
Έτσι αναγκαζόμαστε να πάρουμε για πρωτη φορά κάποια μέτρα κυρίως για την ασφαλή διέλευση των αθλητών - των δικών σας αθλητών και για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων μέσα στα εν λόγω χωριά!
Έτσι για τους εξής σταθμούς:
-5oς (ΠΑΠΑΡΗΣ) στο 24,5ο χλμ
-7ος (ΣΚΟΡΤΣΙΝΟΣ) στο 35ο χλμ.
-9ος (ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΣ) στο 45ο χλμ.
-10ος (ΑΓΟΡΙΑΝΗ) στο 49ο χλμ.
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ!!!!
Ζητάμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την εν λογω εξέλιξη, αλλα πρέπει να προβούμε στα εν λόγω αναγκαία μέτρα προκειμένου ΚΥΡΙΩΣ την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των αθλητών!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS