ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ανατριχίλα με πέντε νεκρά μωρά σε Αχαΐα και Ηλεία: "Κοινός παρονομαστής" σε τέσσερις περιπτώσεις η 24χρονη Ειρήνη



Ανατριχίλα με πέντε νεκρά μωρά σε Αχαΐα και Ηλεία: "Κοινός παρονομαστής" σε τέσσερις περιπτώσεις η 24χρονη Ειρήνη - "Δεν µπορείς να κατηγορείς έναν άνθρωπο έτσι" δηλώνει η ίδια© Παρέχεται από: Parapolitika.gr

Με αρρωστημένο σενάριο ταινίας θρίλερ μοιάζει η ιστορία με τα νεκρά βρέφη σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα Ηλείας, που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών και σε πολλά σημεία της φέρνει στο μυαλό την ανατριχιαστική υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Κοινός παρονομαστής» στους ανεξήγητους θανάτους μία νεαρή κοπέλα, η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, που πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, όταν είχε γίνει γνωστό ότι σε διάστημα 16 μηνών είχε χάσει και τα δύο μωρά της.







Η 24χρονη φέρεται να συνδέεται με τους θανάτους τεσσάρων βρεφών, ενώ δέκα χρόνια πριν είχε φύγει ξαφνικά από τη ζωή και η λίγων μηνών αδελφή της με τις πληροφορίες γύρω από τον θάνατο αυτό να παραμένουν ασαφείς. Σημειώνεται ότι όλα τα βρέφη ήταν υγιή, δεν υπήρξε συγκεκριμένη αιτία θανάτου, ενώ η νεαρή γυναίκα, τουλάχιστον με τα τέσσερα παιδιά, ήταν μόνη μαζί τους. Η υπόθεση, που αναδείχθηκε μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», απέκτησε νέες διαστάσεις όταν αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Αύγουστο ο γιος της συγκατοίκου της ηλικίας 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Σε μια προσπάθεια να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών Νίκος Νικολάου ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.









Αρνείται οποιαδήποτε σχέση µε τους θανάτους των βρεφών η κοπέλαΗ κοπέλα από την Κάτω Αχαΐα σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, δείχνοντας το πρόσωπό της αφού, όπως λέει, δεν έχει τίποτα να κρύψει, αρνείται οποιαδήποτε σχέση µε τους θανάτους των βρεφών. Η πρώτη κόρη της Ειρήνης, µόλις 19 ηµερών, έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022, ενώ τον Οκτώβριο του 2023 πέθανε στο «Αγία Σοφία» και η δεύτερη ηλικίας 2 µηνών. Μετά και το τραγικό περιστατικό του περασµένου Αυγούστου, άρχισε να ανοίγει µια «βεντάλια» τροµακτικών αποκαλύψεων µε περίεργες συµπτώσεις. Στην τελευταία περίπτωση, µάλιστα, η 24χρονη συζούσε µε τη µητέρα του 15 µηνών αγοριού, την Πόπη, καθώς είναι κολλητή φίλη της.

Η γυναίκα την προηγούµενη νύχτα είχε βγει ραντεβού και άφησε τη φύλαξη του Παναγιωτάκη στην Ειρήνη. Το ίδιος έκπληκτος εµφανίζεται και ο πατέρας του άτυχου Παναγιωτάκη, ο οποίος τόνισε: «Είµαι 99% σίγουρος ότι είναι πειραγµένο από κάποιο χέρι». «∆εν µπορείς να κατηγορείς έναν άνθρωπο έτσι. ∆ηλαδή, αν δεν ήµουν εγώ εδώ και είχα έρθει µισή ώρα αργότερα; Τι θα έλεγαν; Ότι πάλι φταίω εγώ;», αναρωτήθηκε η Ειρήνη, η οποία είπε ότι στην περίπτωση του µικρού Παναγιώτη βοήθησε, αφού του έκανε ΚΑΡΠΑ. Κάτι ανάλογο είχε συµβεί και το 2021, όταν η τότε συγκάτοικος και κουµπάρα της, Κατερίνα, βγήκε ραντεβού και άφησε την 6 µηνών κορούλα της να τη φυλάει η 24χρονη: «Πώς γίνεται; Είναι και τα τέσσερα περιστατικά σύµπτωση;», διερωτήθηκε η Κατερίνα, µιλώντας στο «Live News».

Πρόσθεσε ότι µόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του τέταρτου βρέφους στην Αµαλιάδα άρχισαν να φουντώνουν οι υποψίες της πως ίσως η 24χρονη να εµπλέκεται στην απώλεια του παιδιού της. Τόνισε τέλος ότι θα το ψάξει νοµικά «και θα το φτάσω όπου χρειαστεί». Μιλώντας στην «Απογευµατινή» η νοµική παραστάτις των δύο γυναικών, Βούλα ∆ηµητριάδου, εξήγησε ότι δεν υπάρχει καµία κατηγορία, οπότε ούτε υπόθεση για να αναλάβει: «Μου ζήτησαν οι δύο κοπέλες να τις αναλάβω στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται κι επειδή και οι δύο αγωνιούν να µάθουν από τι πέθαναν τα αγγελούδια τους. Μπορεί να υπάρχει ιατρική αµέλεια, γιατί τα µωρά ήταν υγιέστατα, ακόµα δεν έχει αποδειχτεί κάτι».

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή

Δείτε το άρθρο στο Parapolitika.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS