ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ανάρπαστη η Αρκαδία το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με ένα ιδανικό τριήμερο για απόδραση, καθώς φέτος πέφτει Δευτέρα.

Οι προκρατήσεις για καταλύματα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb, σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η ορεινή Αρκαδία, και τα Καλάβρυτα, έχουν ήδη φτάσει σε υψηλά επίπεδα.


Η ορεινή Αρκαδία είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με περιοχές όπως η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Στεμνίτσα να προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Ανάρπαστη ιδιαίτερα η Δημητσάνα όπου οι προκρατήσεις έχουν ήδη φτάσει το 100%, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη ζήτηση γι’ αυτή την ιστορική και γραφική περιοχή. Οι τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 345€, ενώ η διαθεσιμότητα περιορίζεται κυρίως σε μεγάλα αρχοντικά και παραδοσιακές κατοικίες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα.


Στη Βυτίνα οι προκρατήσεις αγγίζουν το 84%, ενώ στη Στεμνίτσα το 73%, με τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Νέοι προορισμοί αναδύονται
Εκτός από τους γνωστούς χειμερινούς προορισμούς, περιοχές όπως η Καρύταινα και τα Λαγκάδια αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία.

Η εύκολη πρόσβαση μέσω του νέου οδικού δικτύου καθιστά αυτές τις περιοχές ιδανικές για σύντομες αποδράσεις, ενώ η πληθώρα παραδοσιακών καταλυμάτων με ανέσεις προσελκύει περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο.


Με πληροφορίες από anagnostis org

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS