ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

28η Οκτωβρίου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο




Ηλιοφάνεια EUROKINISSI



Φθινοπωρινός χωρίς όμως ιδιαίτερες βροχοπτώσεις θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση



Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ σε ορισμένες μόνο περιοχές θα υπάρξει συννεφιά και ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν λίγο στο Αιγαίο και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.

Όπως είναι φυσικό για την εποχή του φθινοπώρου, η θερμοκρασία θα σημειώνει αισθητή πτώση τις βραδινές ώρες, όπου θα χρειάζεται μπουφάν, ειδικά στα κεντρικά και βόρεια.







Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες
Ο καιρός την Πέμπτη (24/10)

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα και μόνο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα αραιή συννεφιά στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Παρασκευή (25/10)

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Ο καιρός το Σάββατο (26/10)

Γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο καιρός την Κυριακή (27/10)

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

www.news247.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS