ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Ετήσια συνάντηση για την Εθνική ασφαλιστική στην Τρίπολη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την πόλη της Τρίπολης, επέλεξαν για να πραγματοποιηθεί η φετινή ετήσια συνάντηση της συντονιστικής Δ/νσης Χρήστου Νικολάου- Κορυφαίου Δ/ντή Γρ. Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η ασφαλιστική εταιρία, η οποία κλείνει 133 χρόνια λειτουργίας με 1,700,000 πελάτες, διατηρεί γραφείο πωλήσεων εταιρικού δικτύου στην πόλη της Τρίπολης πολλά χρόνια και κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς καθώς και μεγάλο αριθμό συνεργατών στο νομό (ιδ. στην Τρίπολη-Μεγαλόπολη-Άστρος) με υπεύθυνο Γραφείου τον κ Στράτο Περδικούλη. Ενεργός και δραστήριος συνεργάτης της εταιρίας με διακρίσεις, βραβεύσεις, με πολύ μεγάλο πελατολόγιο στο νομό μας και όχι μόνο.
Τυχαία δεν είναι η επιλογή της πόληςκαθώς κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική πόλη με ανακοινώσεις, νέες πρωτοβουλίες, νέα προϊόντα, βραβεύσεις για τις επιδόσεις του πρώτου 9μήνου κάθε έτους.
Στόχος είναι η ανάδειξη και αναβάθμιση της ασφαλιστικής συνείδησης σε κάθε περιοχή και επικοινωνία με τους φορείς και θεσμικούς παράγοντες όπου και θα είναι καλεσμένοι.Αναμένονται καιστελέχη της πρώτης ασφαλιστικής της χώρας μας να έρθουν στην πόλη μας.
Το γραφείο της Τρίπολης αναμένει νέες εξελίξεις με προαγωγές, νέα ανάπτυξη και στελέχωση, κάτι που χαροποιεί την Αρκαδία, δίνοντας νέες θέσεις εργασίας και προοπτικής.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της σημαντικής συνάντησης..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS