ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

"Α.με.Α. εν δράσει...": Ημέρα Αθλητισμού στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης!

 Εν όψει της φετινής ημέρας αθλητισμού η ομάδα "Α.με.Α. εν δράσει..." και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της ομάδας Παρασκευόπουλος Παναγιώτης και η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής κα. Δημοπούλου Αφροδίτη, παρευρέθηκαν κατόπιν προσκλήσεως της Διεύθυνσης στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης.




Τα παιδιά παρακολούθησαν μια ωραία παρουσίαση για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα και τους Παραολυμπιονίκες που εκπροσωπούν τη χώρα μας και στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με αθλήματα τα οποία έχει δοκιμάσει ο δικός μας επικεφαλής Τάκης Παρασκευόπουλος ο οποίος τους μίλησε για τα δικά του βιώματα, για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και πέρασε το δικό του δυνατό μήνυμα στα παιδιά:


Πώς ότι και να μας συμβαίνει στη ζωή δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ!

Όντας ο ίδιος ανήσυχο πνεύμα η αναπηρία δεν του στάθηκε ποτέ εμπόδιο.

Ότι ονειρεύτηκε, το επιδίωξε και το πέτυχε!


Στο τέλος, με χαρά απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν από μαθητές / -τριες και δεν γινόταν να μην γίνει βιωματική όλη αυτή η παρουσίαση. Όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε στον εξωτερικό χώρο του σχολείου όπου είχαν ετοιμαστεί τα γήπεδα έτσι ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να δοκιμάσουν να παίξουν σε ομάδες δύο παρολυμπιακά αθλήματα. Το goalball και το sitting volley.


Eυχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση την Διευθύντρια κα. Ζαχαροπούλου Κυριακή , τον Γυμναστή του σχολείου κο. Γεωργακόπουλο Παναγιώτη, τους καθηγητές και πάνω απ όλα τους μαθητές που μας υποδέχτηκαν μετά χαράς. Εις το επανιδείν!


Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής των "Α.με.Α. εν δράσει..."

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS