ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Τζιούμης: "Η διάκριση του Θ. Μουρλά, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους που φιλοδοξούν να διαπρέψουν σε διεθνές επίπεδο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κώστας Τζιούμης: "Η διάκριση του Θ. Μουρλά, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους που φιλοδοξούν να διαπρέψουν σε διεθνές επίπεδο"

Η Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών δέχεται μαθητές κυρίως της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι ξεχωρίζουν στους εθνικούς τους διαγωνισμούς και συμμετέχουν στην Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών μέσα από 3 γύρους:

(α) τον γύρο των Οικονομικών ερωτήσεων 

(β) τον γύρο των Χρηματοοικονομικών ερωτήσεων και 

(γ) τον ομαδικό γύρο του Business Case, όπου οι μαθητές καλούνται μέσα σε 24 ώρες να μελετήσουν, αναλύσουν και παρουσιάσουν την επιχειρηματική ιδέα στο πρόβλημα που τους δίνεται.

Ο Θοδωρής μέσα από την παρουσίασή του επέδειξε βαθιά γνώση του θέματος με την καινοτόμο προσέγγισή του, και η επιτυχία του αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και την αφοσίωση στη μελέτη.

Ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης σημείωσε ότι η διάκριση του Θ. Μουρλά, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους που φιλοδοξούν να διαπρέψουν σε διεθνές επίπεδο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται, αφού ταυτόχρονα πέτυχε την εισαγωγή του στην πρώτη θέση στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Παν. Πελοποννήσου. Ευχές για καλή σταδιοδρομία και συγχαρητήρια δέχθηκε και η οικογένειά του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε προσπάθειά του.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS