ΔΕΥΑΤ καθαρισμός φρεατίων

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες καθαρισμού φρεατίων ενόψει της χειμερινής περιόδου, με στόχο την αποφυγή πλημμυρών και την εύρυθμη απορροή των όμβριων υδάτων.

Η ΔΕΥΑΤ και τα συνεργεία της έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, με στόχο να διασφαλίσουν ότι οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι καθαροί κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων.

Ωστόσο, για την αποτελεσματικότερη προστασία κάθε γειτονιάς, συστήνουμε στους πολίτες να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια, απομακρύνοντας και οι ίδιοι όταν μπορούν φερτά αντικείμενα (φύλλα, άλλα υλικά) που πιθανόν φράξουν τα φρεάτια.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος τόνισε:

«θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά η συνεργασία όλων είναι κρίσιμη για την προστασία της περιουσίας και της δημόσιας υγείας. Το πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων συνεχίζεται σταθερά με στόχο τη διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό όταν αυτό απαιτηθεί».